12 Eylül 2012 Çarşamba

Fethiye´den Sevgiler :)

Fethiye/Hisarönünden sevgiler selamlar gönderiyorum size.:)
Bu tatil cennetine geleli 5-6 gün oluyor...havalar tahmin ettigimizden sicak...otelimiz tahmin ettigimizden güzel... *ben cok mutlu :)*
Tatilimizin birinci günü biraz problemli ba$ladi...havaalaninda bagajim kayboldu :))) (simdi güldügüme bakmayin o an kriz gecirdim)...e$imin bavulu geldi benimki gelmedi. Dalamana istanbul aktarmali geldigimiz icin, valizim istanbulda kalmi$. Tabi bunu bana ba$tan söyleyemediler. Hic bulunamayacak sandim, bayagi üzüldüm. Ama otele giri$ yaptigimiz gün, aksam üstüne dogru valizimi teslim ettiler :)). Tabi valizim bayagi bi hasar görmü$, ama olsun icindekilere kavu$tum ya önemli olan o...:D





7 yorum:

kış güneşi dedi ki...

otel güzelmiş iyi tatiller

^zeynep^ dedi ki...

geçmis olsun canim (bavul olayi) gelmemesi kötü tabi ama beterin beteri var, benim bavul küba'ya gittigimizde 4-5 gün sonra gelmisti!! ve alisveris imkani orada sifir, hay dedim keske türkiye'de kaybolsa, hic dert olmazdi benim açimdan! :)

biz de geçen hafta hisarönü'ndeydik :) güzeldi!

size iyi tatiller!! ;)

Adsız dedi ki...

gittiğiniz otel çok şeker görünüyor.fethiyeyi bende çok severim.ismi nedir acaba.

FashionbyFundi dedi ki...

Kizzz Bavul bölümünü anlatmamistin seniiiii. Gecmis olsun. Sen süper olunca resimlerde süper olmus. Ama cekenide unutmamak lazim :)) Ellerine saglik :)))

gecekiyafeti.com dedi ki...

güzel bir otelmiş Paylaşım için teşekkürler ben de beklerim www.gecekiyafeti.com

BirSen dedi ki...

*Kardelen Sezgin*: te$ekkürler :)

*Zeynep*: Siz demek 1 hafta önce ordaydiniz...:)) Evet bavul olayi bayagi gerdi beni. Ama senin ba$ina gelen daha kötüymü$...Kuba bide, hemide ali$veri$ imkanida yokmu$.:)))

*Adsiz*: Otelen adi *Ocean Blue*

*FashionbyFundi*: Valla tatli$kom ben o bölümü tamamen unutmu$um.:D Birdahaki kahve sohbetimizde detayli bir $ekilde anlatirim.:)))

*Gecekiyafeti.com*: Te$ekkürler canim.;)

Unknown dedi ki...

Güzel bir tatil olmuş ama kesinlikle belirtmekte fayda var. Fethiye öyle bir iki günde gezilecek bir yer değil. Fethiye'nin gezilecek yerlerinin hepsini gezdim diyebilmek için en az 8-10 gün ayırmak gerekir.