30 Haziran 2010 Çarşamba

Blog Hirsizlari !!!!

Sevgili arkada$im gönül´e burdan cok te$ekkür etmek istiyorum...
bana ayit olan özel resimlerimi ba$ka bir sitede görüp hemen haber veridigi icin. I$imi gücümü birakip hemen o siteye baktim...icimden pessss dedim! Bu kadarida olmaz...resimleri calmakla yetinmeyip, yazilarida bire bir kopyalami$lar!!
Bu ne saygisizlik...terbiyesizlik...karektersizlik!!!

Gönülcügümün belirtigi gibi ba$kalarinin emekleriyle kurulan bir blog...madem üretemiyorsunuz ozaman neden Blog aciyorsunuz???
Inanin cok sinirlendim!!! Hemen $ikayette bulundum..hem kendilerine hemde reklam aldiklari sitelere.

Bu hirsiz sitenin adresinide vermek istiyorum sizlerde dikkatli olun diye!
www.orenbayanlar.com

(Benim resimlerim 11. ve 12. sayifalarda...daha kaldirmadilarsa eger.)

20 yorum:

yamesin dedi ki...

girdim baktim siteye..gercektende senin resimlerin var..senin özelin sonucta bunlar ya neden alip koyarlar ki kendi sitelerine anlamiyorum..gercekten Pes.

Adsız dedi ki...

hmm bu siteler ne icinki senin blogunun linki olsa reklam yapmislar diyecegim ama herkesin emegini calarlarsa ne olur bu böyle :S

Kbr-Bhdr dedi ki...

yok artık ya!

Haydins dedi ki...

Bence linki kaldır , zaten istedikleri daha fazla ziyaretçi ..Onu da senin verdiğin link ile sağlamış olacaklar!!

EV DEKORASYON HOBİ dedi ki...

Nedir bu blog hırsızlarından çektiklerimiz.Birebir kopyaladıkları gibi bir de google da bizden daha ust sıralarda yer alıyorlar.))bence bu sitelerin linkini hemen silin.Bu şekile onların linkinin reklamı oluyor.Üstelik onların sitesine link vermiş oluyorsunuz.Bunun gibi o kadar kopya hırsız site var ki..Ama maalesef hicbirsey yapamıyoruz.Benim bloglarımı kopya eden o kadar cok site var ki...Hem de kendi yaptıgım işlerin uzerine direk kendi linkimi yazdıgım halde.Sevgiler.Aida

Adsız dedi ki...

gecenlerde ayni sey benim de basima geldi:))guldugume bakma gercekten cok sinir bozucu bir durum.dedigin gibi oyle sacma sapan bir sekilde kopyaliyorlar ki,ne yazildigi bile belli olmuyor.sagdan soldan caldiklari seyleri yayinlamak icin oturup usenmeden blog/site aciyorlar.pes diyorum baska da birsey diyemiyorum.(icimden cok sey diyorum da neyse:)))

Bucanni dedi ki...

Canım benim bende sana haber vereyim diye geldim. Gönül bana da yazmış ne enteresan bu insanlar. Bende mail atıcam şimdi.

BirSen dedi ki...

*Rory*: Bende anlami$ degil...beni birak kedimin köpegim resmini bile calmi$lar..

*Sevda*: Ba$ka bir insanin emegini calmak bana cok karektersizce geliyor.Ne dü$ünüpte bunu yapiyorlar onuda anlami$ degilim.

*Kbr-Bhr*: Evet canim..malesef oluyor!

*Haydins*:biliyorum canim...ama benim icin 5-10 tane ziyaretcileri fazla olmu$ fark etmez...insanlar bu siteleri bunu yapanlari ögrenmeleri gerekiyor.
Gönülün sitesinde bu $ahis adresimi kaldir diye yalvariyordu...demekki utanma duygulari hala körelmemi$.

*Ev Dekorasyonu Hobi*: Canim insanlar bu siteleri bilsinlerki ona göre tedbirlerini alsinlar...biliyorum $uan onlara pirim veriyorum ama bence bu $ahislari gizlemekle hic bir$ey elde edemeyiz...

*Expatbeads*: Resimlerin üstünde isimlerin olmasi bile onlari rahatsiz etmemi$...bu ne pi$kinlik...hala hayretler icindeyim.

BirSen dedi ki...

*Bucanni*: Canim yani böyle bir$ey icin enerji harcamalari bana cok komik geliyor...

Unknown dedi ki...

Sevgili Birsen hanım, size de geçmiş olsun umarım sonuç alırsınız.

Bunları sık sık kontrol etmek gerekiyor.

Sevgiyle kalın.....

BirSen dedi ki...

*Evimin Incileri Belgin*: Te$ekkürler Belgincim...in$allah sonuc alabiliriz canim.

Unknown dedi ki...

bloğuna kopyalanmasın diye bir gadget var onu ekleyince hiç bir şekilde sağ tuşlayıp kopyalama yapamıyorlar belki küçük bir önlem ama dene bence
böyle şeylerin olmasına çok üzülüyorum keşke olmasa ama önlemde almak lazım böyle hırsızlıklara karşı

zeynep dedi ki...

Ahh sevgili Birseen,ben de tesadüfen bloğunuza rastladım ve verdiğiniz linke baktım hakikaten pes dedim yani..:(( Katılıyorum arkadaşlara linki kaldırın sizin sayenizde reklam aldıkları firmalar kazanıyor her tıklandığında farkında olmadan onlara rant sağlamaş oluyorsunuz tekrar çokk geçmiş olsun...Bu arada Zeynep ben terzi ve stilistim İzlemeye aldım sizi sakıncası yoksa,bloğunuza alakam bu nedenledir..(Ben yeni açtım bloğumu henüz tazecik paylaşımlarda bulunamıyorum vakitsizlikten umarım yakın zamanlarda yazacağım...:))http://istezeynep.blogspot.com/İlgilenirseniz.. Sevgiyle.

Atolyekedi dedi ki...

Kesinlikle katılıyorum sana canım. İnsanların emeklerinin üzerine bu şekilde konamazlar.

İçimden Geldiği Gibi dedi ki...

o Site bunu hep yapıyor.Kaynak bildirmeden ordan burdan aldığı yazıları yayınlayıp siteyi güncel tutuyor.Görüldüğü gibi sayfanın heryerinde reklamlar var.Kendilerini kınıyorum umarım yaptıkları yanına kar kalmaz...

Sena Çeyiz dedi ki...

Allah akıl fikir versin canım ya hu! İnsanın tansiyonunu fırlatıyorlar.

BirSen dedi ki...

*Sevim*: Bu gadgeti nasil ekleye bilirim Sevimcim?

*Zeynep*: Sag ol canim!
Herkezin bu insanlarin kim olduklarini bilmeleri gerekiyor..ben bu olaylarin üstünü kapatma taraftari degilim. Böylelikle $ikayatlerim sonuc aldi ve resimlerim kaldirildi.

Bu arada blogumu izlemeye aldiginiz icin te$ekkürler.:) En yakin zamanda bende sizin blogunuzu ziyarete gelecem.:)

*AtolyeKedi*: Evet her$ey bu kadar basit olmamali!

*Icimden geldigi gibi*: Bu Blog ordan burdan toplama postlarla dolu...ama bundan sonra gözüm üzerlerinde olacak.

*Sena Ceyiz*: Dün nasil sinir oldum anlatamam Senacim..:-/

yarimay dedi ki...

inanamiyorum ya, nergisce diye bi arkadasinda postunu gördüm orda, hemen haber verdim..
unglaublich unverschämt.. benim basima dahada kötü birsey gelmisdi, studi vz den profil resmimi calip bi sitede yayinlamisdi..

Unknown dedi ki...

Bu Gaget nasıl uygulanıyor ben de öğrenmek istiyorum Sevgili Birsen hanım. Hatta bloğda yazalım bütün arkadaşlar yapsın önlem olarak.

Sevgiler....

BirSen dedi ki...

*Yarimay*:Böyle i$lerle ugra$an insanlari anlamiyorum...ama ne aciki bunlardan cok var.

*Evimin Incileri Belgin*: Canim bende bu Gadget olayini ögrenmek istiyorum..netten bi ara$tirmak gerekiyor,cünki bu durumlara kar$i önlem almamiz lazim.