29 Eylül 2010 Çarşamba

I$ Yerim ve Cizimlerim

...I$ yerinden ayrilmama tam 3 hafta kalmi$...bu kadar zor olabilecegini hic tahmin etmemi$tim. Kendimi bi garip hissediyorum, nede olsa 11 sene olmu$ bu $irkete adim atali.
Yarin yerime "belki" gececek olan bi Designer gelecek...1 gün deneme cali$masi yapacaz. Önümüzdeki hafta bir kac ki$i daha gelecekmi$...bakalim in$allah uygun biri bulunur.
Birlikte cali$tigim i$ arkada$im Inge cok üzgün, sürekli gözleri dolu dolu geziyor, ben ise aglamamak icin kendimi zor tutuyorum.:)
11 sene boyunca bu firmada her günüm süper gecmedi tabiki...cok yoruldugum, biktigim, kizdigim dönemler oldu... ama ne yalan söyleyim kendimi burda hep huzurlu ve mutlu hissetim...tek yabanci ben olmama ragmen hic di$lanmadim, tam tersine daha cok ilgi gördüm. Ikinci evim gibi oldu burasi.
$imdi ise takvime baktigimda sadece 3 haftamin kaldigini görüyorum. Üzücü bir durum, ama yinede anlimin akiyla problemsiz bir $ekilde ayrilacagim icinde icim rahat. Bakalim zaman bundan sonra bana neler gösterecek....hep birlikte bekleyip görecez.;)
Postum renksiz kalmasin diye sizlere yeni ki$ koleksiyonumdan bir kac cizimimi sunmak istiyorum.


Genelde her temanin 8-9 parcasi oluyor, ne yazikki hepsini buraya sigdiramadim...:)

12 yorum:

zühra dedi ki...

Birsencim neden işten ayrıldığını bilmiyorum ama kendi isteğinle ayrıldığın belli. Bundan sonra ki yaşamında başarılar dilerim...

^zeynep^ dedi ki...

iyisiyle kötüsüyle yuvarlanip gidiyor insan is yerinde =) insallah gelecekte de böyle rahat edecegin isler çikar karsina!

çizimler çok sirin! ellerine saglik =)

zühra dedi ki...

Birsen cim az önce yorum yazdım sonra farkettim evlendiğin için işten ayrıldığını meğer yazmışsın. Bu çok güzel bir haber. Tebrikler.

dakikadanonce dedi ki...

çok cici şeyler hepsi. Birsencim evleniyorsun biliyorum ama işten neden ayrılıyorsun. Başka bir şehre mi taşınacaksın.

BirSen dedi ki...

*Zühre*: Te$ekkürler Zührecim.:) Yerle$ecegim $ehir cok uzak olmasaydi,i$imden ayrilmicaktim. Hayirlisi artik...

*Zeynep A.*: Tabiki her günümüzün güzel gecmesi imkansiz.:)
Bakalim in$allah ilerde gönlüme göre bir$eyler bulurum!

*Dakikadanonce*: te$ekkürler canim.:) Evet 500km uzaklikta bir $ehre ta$inacam. Mecbur cikmam gerekiyor.:(

Nedret dedi ki...

Hayırlısı olsun Birsen'ciğim. Gittiğin yerde mutlu ol inşallah. Sevgiler.

vintageduygular dedi ki...

Woow inanamiyorum gerçekten güzel demek az. Bunlar inanılmaz! Özellikle uyku tulumu ve yanındaki tulum. Eminim bu başarı ve elindeki referansla çok rahat iş bulabilirsin canım. Ayrıca Dawanda var, evden yaptıklarınla orada başarılı olacağına eminim. Öpüyorum canım ;)

♥ŞANSLI♥ dedi ki...

Hayırlı olsun canım.
Sevgiler:)

Unknown dedi ki...

canım inşallah yerleşeceğin şehirde tıpkı eski iş yerin gibi seni huzurlu ve mutlu edicek bir iş yeri bulursun, Hakkında hayırlısı olsun canım..

Bucanni dedi ki...

Canım benim seni çok iyi anlıyorum. İnsan uzun süre çalıştığı yeri evi gibi benimsiyor, gönül bağı kuruyor. Bazen orada çalışanları ailenden daha çok görüyorsun. İnge için de zor öyle böyle birbibrinize alıştınız. Ama emin ol değişiklik iyidir. Benim durumları biliyorsun 15 seneden sonra değişiklik başta zor geldi ama şimdi çok memnunum.Senin içinde herşey süper olacak eminim.
Önüne tertemiz boş bir sayfa açıyorsun. İstediğini yaz istediğini çiz. Şanslısın çünkü 10 yıl önceye göre ayakların yere daha sağlam basıyor, hayattan ne istediğini daha iyi biliyorsun. Eeee şekerim daha ne olsun :)) seni seviyorum ve ablamda yandan selam söyle diyor :)

BirSen dedi ki...

*Neduk*: Te$ekkür ederim Nederet ablacim.:))

*Vintage Duygular*: In$allah canim,cevremdekilerde öyle diyor,bakalim. Ama dawanda olayi beni bayagi heycanlandiriyor.:D
Bir ara maile$elim kizin icin sana bir kaca parca ayirdim, onrali sana doguma yakin göndermek istiyorum.:)bende cok öptüm

*$ansli*: Te$eekkürler tatlim.:)

*Narish*:Evet canim her$eyin hayirlisi olsun.cok te$ekkür ederim.:)

*Bucanni*: Canimsin sen benim, hic bir zaman destegini eksik etmedin benden. Konu$malarimiz her zaman rahatlatici oldu benim icin..$imdide yazini okurken ayni $eyleri hissetim.:)Bende seni COK seviyorum canim benim ve bir an önce gelmeni istiyorum.:))

BirSen dedi ki...

*Bucanninin ablasi*: Senide cok seviyorum canimmmm benim.:))