26 Ocak 2010 Salı

Mim *4*

Sevgili noyumberry ile sevgili atolyekedi beni mimlemi$ler.

Mimin konusu ise $öyle... 7 ilginc özeligimizden bahsetmemiz gerekiyorumu$. Ben sizlere karekterimi belirleyen 7 özeligimden bahs edeyim ozaman. Cünki bana ilginc gelen bir özeligim yok...yani en azindan ben öyle biliyorum.:)

1.Genel olarak sevecen bir yapiya sahibim, sevdigim insanlarin benim icin ne kadar degerli olduklarini mutlaka onlara gösterir ve bunu dile getiririm.

2.Haksizliga hic tahammülüm yok! Ne kimsenin hakkini yerim nede kendi hakkimi yedirtirim..cogu kez ba$kalarinin hakkinida korudugum olmu$tur. Yanimda böyle bir$ey ya$andigi zaman dayanamayip müdahele edebiliyorum... ama bu ne kadar dogru orasi tarti$ilir.
Bu yüzden Annem bana hep dünyayi senmi kurtaracan kizim der.:))

3.Hic kin tutmam...yani uzun süre birisiyle küs kalamam.:)

4.Dakik,disiplinli bir insanimdir.

5.Hayvanlari cok seviyorum hatta haddinden fazla seviyorum...bu yüzden cok üzülüdügüm dönemler olmu$tur halada oluyor.:(

6.Duygusal hassas bir yapiya sahibim, felaket sulu gözlüyümdür.:)) bu karekter özelligimi ise hic seviyorummmm.:)

7. Her zaman kendimi postif dü$ünmeye yönlendiririm, postif dü$ünelimki hayatimizda postif $eyle olsun dimi.;)


Sevgiler...

2 yorum:

Bucanni dedi ki...

Ayol bütün aile mimlenmişiz. Bende seni ve gülşahı mimlemeye gelmiştim.Sevgi dolu fıstığım benim. Öptüm seni kocaman kocaman.

renklicehobiler dedi ki...

YENİ bir blogcudan kocaman bir merhaba. Ne güzel paylaşımlar anlatımlar buldum. Ayrıca ne güzel anlatmışsınız kendinizi kendime yakın buldum mim tarifinizdeki sizi. Yaşasın tek sulu, nazlı, ince fikir ben değilimmmm...Sevgiler...